Nieuws

Hier wordt nieuws vermeld, van leden, over leden en algemeen,  en eventueel voorzien van foto's.

   

Afwijkende Openingstijden van onze leden

Cube / Zimec Computers Gesloten van 24-12 t/m 27-12
en van 31-12 t/m 2-1


DA Drogisterij Janssen

Op 4 oktober heropende DIO Drogisterij Janssen haar deuren opnieuw als zijnde DA Drogisterij Janssen.
We wensen hen veel geluk en succes voor de toekomst.


Foto's: Lian Sonntag


Sinterklaas

Op 3 december wordt bij Landal (Brasserie Timbers) een Sinterklaasmiddag voor de kinderen gehouden.
Deze middag is opgezet in samenwerking met Landal en het sinterklaas comité van de SCRP.
De kinderen moeten/kunnen bij de deelnemende leden een lette zoeken. Alle letters samen vormen een slagzin. Deze complete slagzin met een ingekleurde tekening kan dan op een centraal inleverpunt worden ingeleverd.
Tijdens de middag wordt op Landal door Sint en zijn Pieten de mooiste kleurplaten gekozen. De Pieten zullen de kinderen tijdens deze middag verder bezighouden met spellen en andere activiteiten. De middag eindigt om 17:00 uur.

Cadeaubonnen actie Posters Weakblaad

In september 2017 zijn we gestart met een maandelijkse cadeaubonnen actie in het Posters Weakblaad.
Elke maand staat in het Posters Weakblaad een bon welke door de abonnee/lezer kan worden uitgeknipt en ingeleverd bij een van de inleverpunten, zijnde Dierenspeciaalzaak Meijers, Cube Computers en Doe het Zelf Postert.
Uit de ingeleverde bonnen worden drie bonnen getrokken, waarvan de hierop vermelde persoon een cadeaubon heeft gewonnen van € 10,00.
Deze cadeaubon kan bij een van onze leden worden ingeleverd. Hoe dit dan verder af te werken is per e-mail aan de leden kenbaar gemaakt.

In de maand december wordt deze actie even onderbroken door een flyer actie die gemeentebreed geldig zal zijn. De flyer zal in week 49 bij de inwoners in de brievenbus vallen. Door het inleveren van hierin opgenomen bon maakt men kans op een cadeaubon van € 20,00.

Renovatie Markt en Hoofdstraat

De renovatie van de Markt en een deel van de Hoofdstraat is nagenoeg voltooid.

Vanzelfsprekend hebben de betrokken ondernemers overlast van de werkzaamheden ondervonden. Overlast is nooit leuk, echter niet altijd te vermijden.

Ere wie ere toekomt. De gemeente Roerdalen en met name de heer Jan Trommelen heeft, voor zover mogelijk, alles in het werk gesteld om deze overlast binnen de perken te houden.

Het resultaat is echt mooi te noemen. Tot nu toe nog geen negatief geluid gehoord.